Wat is Groenteman met Ster 

Groenteman met Ster is een onafhankelijke verkiezing die in het leven is geroepen met als doel de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten als de totale ambachtelijke AGF-detailhandelbranche bevorderen. Dit doen wij door deelnemers te voorzien van een uitgebreide rapportage over hun winkel, waarin professionele juryleden met hen delen wat beter kan én laten zien wat goed gaat.

De verkiezing Groenteman met Ster is in 2016 in het leven geroepen als opvolger van de jaarlijks gehouden landelijke verkiezing van ‘De Beste Groenteman van Nederland’. De verkiezing wordt jaarlijks gehouden. De titel ‘Groenteman met Ster’ wordt uitgereikt aan ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Waar moet je als groente- en fruitspeciaalzaak aan voldoen om in aanmerking te komen voor één, twee of drie sterren?

In principe kunnen alle ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in aanmerking komen voor een ster als de ondernemer op alle aspecten waarop hij wordt beoordeeld goed scoort. Deelname aan Groenteman met Ster betekent een uitgebreide professionele beoordeling van de voorkant van het bedrijf met de focus op beleving, uitstraling, hygiëne, commercialiteit en klantvriendelijkheid. Om te kunnen deelnemen aan de verkiezing moet de ondernemer aan alle wettelijke bepalingen worden voldaan (denk aan RIE, CAO, Allergenen, Hygiënecode, arbobeleid etc.). In een uitvoerige rapportage staat beschreven op welke bedrijfsvoeringsonderdelen de organisatie is beoordeeld en welke mogelijke verbeterpunten er zijn.

Waarom meedoen?

Groenteman met Ster is een uitstekende manier om jouw eigen winkel eens goed te laten doorlichten. Je gaat na afloop samen met je medewerkers met vernieuwde energie aan de slag met de gemaakte sterkte/zwakte-analyse. Zo leer je kansen benutten en mogelijkheden zien. Precies waar Groenteman met Ster om draait!

In het uitgebreide juryrapport dat je als deelnemer ontvangt, staat beschreven op welke onderdelen de voorkant van jouw bedrijf is beoordeeld en welke mogelijke verbeterpunten er zijn. Met de adviezen uit het rapport kun je direct aan de slag. Je kunt deelname aan Groenteman met Ster bovendien breed uitdragen richting je klanten en omgeving om volop aandacht voor jouw bedrijf te genereren.

Interesse gekregen? Meld u vandaag nog aan! Download hier het inschrijfformulier, vul het in en stuur het ondertekend retour aan info@groentemanmetster.nl

Lees ook de Algemene Voorwaarden en het Reglement

Sponsoren