Voordelen deelname

Groenteman met Ster draait natuurlijk om het behalen van sterren. Maar eigenlijk dient de verkiezing een veel belangrijker doel. Dat is om het inzicht van de ondernemer in zijn eigen onderneming te verbeteren. De sterren worden toegekend door deskundigen na maandenlange nauwkeurige en professionele beoordelingen.

Meedoen aan deze verkiezing kent vele voordelen. We hebben de vijf belangrijkste even voor je op een rijtje gezet.

Voordeel 1: De winkel en jouw ondernemerschap centraal

Groenteman met Ster in de vernieuwde opzet heeft een grote focus op de voorkant van het bedrijf. Het aangekondigde bezoek van de vakjury stelt je in de gelegenheid om bij het jurylid aan te geven wat hij/zij zou moeten weten over jouw winkel voorafgaand aan de beoordeling. Tijdens het traject van metingen wordt gekeken naar de beleving in de winkel, de hygiëne, uitstraling van de producten, de passie en kennis die de medewerkers hebben en de klanttevredenheid. Als deelnemer aan Groenteman met Ster wordt jouw winkel vakkundig op al deze aspecten beoordeeld. Compleet met uitgebreide rapportages en tips die je meteen weer kunt gebruiken in je winkel.

Voordeel 2: Teamprestatie

Het doorlopen van het traject van Groenteman met Ster is een echte teamprestatie. De ervaring heeft geleerd dat het de teambuilding stimuleert en dat via deze uitdaging iedereen binnen het bedrijf naar een hoger niveau wordt getild. Hiermee haal je het beste uit jezelf en jouw medewerkers. Het verbeteren van de winkel is tenslotte in ieders belang. Juist via Groenteman met Ster wordt deze boodschap op iedereen goed overgebracht.

Voordeel 3: Je kunt nooit verliezen

Groenteman met Ster is geen verkiezing van winnaars of verliezers. Er wordt ook geen nummer 1, 2 of 3 gekozen. Je kunt door mee te doen met Groenteman met Ster alleen maar winnen. Ook wanneer er geen ster wordt behaald. Je ontvangt namelijk een uitgebreide rapportage met verbeterpunten, tips en handvatten waarmee je jouw winkel naar een (nog) hoger niveau kunt tillen.

Voordeel 4: Professioneel & onafhankelijk

Het traject Groenteman met Ster wordt professioneel, onafhankelijk en objectief uitgevoerd. De beoordeling wordt gedaan aan de hand van een bewezen puntensysteem. De nadruk ligt niet op losstaande beoordelingspunten, maar op een samenhangende weging van alle door de jury’s beoordeelde aspecten.

 

Voordeel 5: Reclame voor je bedrijf

Groenteman met Ster kun je uitstekend als marketinginstrument inzetten binnen jouw bedrijf. Vanaf het moment van inschrijven betrek je niet alleen jouw medewerkers, maar ook jouw klanten bij het traject. Je ontvangt allerlei promotiemateriaal waardoor je kunt laten zien dat je aan de verkiezing deelneemt, daarmee laat je zien dat je het aandurft je winkel te laten doorlichten door professionals. Daarnaast vraag je ook naar de mening van je klanten. De mening van jouw klant is goud waard. Via het klanttevredenheidsonderzoek wordt de tevredenheid van jouw klanten in kaart gebracht en wordt duidelijk wat zij belangrijk vinden. Met de aangereikte concrete verbeterpunten kun je direct aan de slag! Continue werken aan service en kwaliteit is goede reclame voor jouw bedrijf. Word je bekroond met één of meerdere sterren dan ontvang je een mooi promotiepakket voor je winkel, waarmee je kunt uitpakken als sterwinnaar!

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te benoemen dan de bovengenoemde punten. Beter is om de voordelen gewoon zelf te ervaren door mee te gaan doen met Groenteman met Ster.

Sponsoren