Investering

Deelname aan Groenteman met Ster vraagt een investering. Dit is de tijd die je er als bedrijf in moet steken en een financiële bijdrage van € 1.248,- (exclusief BTW). Leden van ADN krijgen hierop een korting van € 250,- en betalen dus slechts € 998,- (exclusief BTW). Wanneer je deze wedstrijd samen met je team serieus en enthousiast aanpakt, verdien je de investering dubbel en dwars terug!

De inschrijving voor deelname Groenteman met Ster 2017 gaat binnenkort van start. Houd de site in de gaten!

Meenemen resultaten

Het is mogelijk om bij aaneengesloten, herhaaldelijke deelname de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uit de Meetronde voorkant mee te nemen naar een nieuwe editie. Over een aantal jaar zal dit ook mogelijk zijn voor een deel van de meest recent behaalde cijfers uit de Meetronde achterkant.

De behaalde resultaten zijn maximaal 2 jaar geldig na de laatste editie (resultaten zijn daarmee geldig in het jaar van deelname, en de twee opvolgende jaren). Daarna worden, bij hernieuwde deelname, de metingen opnieuw uitgevoerd.

Uiteraard krijgt u dan een korting op het deelnamegeld. Voor 2017 geldt bij het meenemen van de resultaten van het KTO van 2016 een korting van 100 euro op de kosten Meetronde voorkant.

Lees ook de Algemene Voorwaarden en het Reglement.

Sponsoren