• 12 oktober 2017

Een fantastische avond voor onze sterren van de branche

Nijkerk stond zaterdagavond 7 oktober 2017 weer in het teken van de groente- en fruitspecialisten van Nederland tijdens de verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’.


 • 22 Augustus 2017

"Je moet bezig blijven"

Aldus Jacco de Lange van De Groentemannen uit Zwartsluis. Samen met zijn zwager Wout Timmerman leidt hij het bedrijf en werd in 2016 bekroond met drie sterren.


 • 31 Juli 2017

Jurylid winkelbeoordeling: Marian Bekkers

Versterking in het juryteam van de verkiezing Groenteman met Ster! Deze ronde neemt Marian Bekkers - eigenaresse van retailadviesbureau Kooplust - samen met ons reeds bekende jurylid Noor Wijn de meetronde 'Voorkant' op zich. En zoals dat bij een nieuw gezicht hoort, stellen we Marian graag aan jullie voor.


 • 16 Juni 2017

Sterwinkel Jan Dros straalt kwaliteit uit

Lokale publiciteit over deelname aan Groenteman met Ster levert mooie samenwerking op met maaltijdservice Tafeltje Dekje.

Jan Dros lekker eten! is een begrip in Schoonhoven. Vanuit de winkel aan de Lopikerstraat verkopen zij zes dagen per week verse groenten en fruit. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment salades, fruitsappen, kant-en-klaarmaaltijden en desserts. Dit jaar bestaat de winkel 35 jaar, een mooi kroonjaar dat ondernemersechtpaar Jan en Else Dros niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan. Na het behalen van een felbegeerde ster in de verkiezing Groenteman met Ster vorig jaar, hebben zij de smaak te pakken en willen zij samen met hun enthousiaste team ervoor gaan om dit jaar meer sterren te bemachtigen.


 • 11 Mei 2017

Op bezoek bij ... De Gruntehoof in Panningen

Op twee uur rijden van het mooie Den Haag, ligt het knusse dorp, Panningen. We zijn een weekendje weg in Noord Limburg en rijden voor de broodnodige AGF vitamientjes langs de groentespecialist in de buurt: De Gruntehoof aan de Raadhuisstraat in Panningen. We worden hartelijk ontvangen door Ank Vermeulen en al snel verschijnt ook haar echtgenoot, Jack. Een vriendelijk en open echtpaar dat vol onvervalst enthousiasme en oprechte AGF passie reeds 24 jaar hun winkel runt. Hun winkel is gelegen op een gunstige locatie: met een parkeerplaats voor de deur, een aantal leuke kledingzaakjes, eettentjes en maar liefst vier supermarkten vlakbij.


 • 25 April 2017

Groenteman met Ster, de tweede editie!

De tweede editie van Groenteman met Ster is weer gestart en de eerste winkels zijn reeds bezocht voor de meting van de achterkant. Elkedagversss.nl Marco’s Groenten & Fruit uit Julianadorp doet dit jaar voor de tweede keer mee. Vrijdag 18 maart jongstleden kregen Marco en zijn vrouw Maureen bezoek van Dries van ’t Veen voor de meting van de achterkant. ADN sprak met Marco over hun ervaringen.


 • 10 maart 2017

“Voor een ster eerst goed in de spiegel kijken”

Ruim honderd belangstellenden bezochten dinsdag 31 januari jl. de informatieavond over de ADN Studieclubs en het Groenteman met ster-traject. Na werktijd lieten de AGF-specialisten zich informeren over wat hen daarbij te wachten staat.


 • 16 December 2016

Een beter bedrijf met ADN studieclub en Groenteman met Ster

“Groentespecialist kan grootste concurrent supermarkt worden” aldus ADN bestuurslid en 3-sterwinnaar Wim Landwaart. Hij introduceerde recentelijk drie elixers: met zwart zaad, tarwekiem en kurkuma. Wim doet de recepten cadeau aan collega-groentehandelaren.


 • 01 Juli 2016

De eerste resultaten Groenteman met Ster zijn bekend

Veertig enthousiaste groentespecialisten die in maart zijn gestart aan de verkiezing Groenteman met Ster 2016 hebben op vrijdag 10 juni hun tussentijdse rapportage gekregen van de meetronde Achterkant in de allereerste editie van deze verkiezing. En de resultaten mogen er zijn! Dit lijkt op een mooie voorspelling voor een schitterende sterrenregen in september.


 • 09 Mei 2016

De vakjury op bezoek: leuk, spannend en leerzaam

Enthousiaste groenteman Duurt Geersing, van groentespeciaalzaak Fris en Fruitig uit Dronten vertelt hoe hij de verkiezing tot nu toe ervaart en hoe het eerste bezoek van de vakjury wat betreft de metingen ‘achterkant’ is verlopen.


 • 21 April 2016

In afwachting van de vakjury

Wij laten u kennis maken met een aantal ondernemers die deelnemen aan de verkiezing Groenteman met Ster 2016. In diverse stadia van de verkiezing vertelt een van hen hoe hij/zij de verkiezing ervaart en wat hij/zij er allemaal voor doet en laat. Ondernemersechtpaar Daniël en Karin Pijnenburg van ‘De Blauwe Bes’ in Oosterhout trapt af.


 • 21 April 2016

Tip van de vakjury: zoek elkaar op!

In deze eerste ronde wordt de ‘achterkant’ van het bedrijf onderzocht en beoordeeld. Het eerste jurylid van deze metingen binnen Groenteman met Ster, Gerard Schraverus, stelde zich al eerder aan u voor. Deze editie is het woord aan zijn collega-jurylid: Dries van ’t Veen, een echte groenteman in hart en nieren. Dries adviseert: ga samen met je collega’s deze verkiezing aan en help elkaar, zoek elkaar op!


 • 07 April 2016

De vakjury

Voor de 1e ronde (metingen achterkant) krijgen alle deelnemers binnenkort - voor wat betreft de onderwerpen Personeel, Financiën, Product & Proces en Organisatie - de vakjury op bezoek.


 • 27 Januari 2016

We gaan ervoor!

Een volle zaal, met ruim honderd sterren, vulde de prachtige ruimte in het nieuwe pand van SVO vakopleiding food in Houten. De kick-off van Groenteman met Ster 2016 was een feit. Ruim 45 bedrijven gaan van start met dit nieuwe initiatief van ADN in samenwerking met NBC. De opkomst liet het groentehart weer sneller kloppen.


 • 05 Januari 2016

Feestelijke aftrap Groenteman met Ster 2016

Alle deelnemers aan de verkiezingswedstrijd Groenteman met Ster worden op dinsdag 19 januari 2016 om 19.30 uur uitgenodigd voor een Kick-Off bijeenkomst op de opleidingslocatie van SVO in Houten.


Twitter

Foto's

Sponsoren