• 26 April 2018

GROENTEMAN MET STER NIET VAN START

De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang.


  • 13 maart 2018

Groenteman met Ster 2018 VERNIEUWD!

De verkiezing Groenteman met Ster krijgt een nieuwe opzet. Hiervoor is gekozen na uitvoerige evaluatie en terugkoppeling van oud-deelnemers van de afgelopen edities, maar ook binnen de ADN Studieclubs. In de nieuwe opzet komt de nadruk te liggen op de uitstraling van de winkel.


  • 12 oktober 2017

Een fantastische avond voor onze sterren van de branche

Nijkerk stond zaterdagavond 7 oktober 2017 weer in het teken van de groente- en fruitspecialisten van Nederland tijdens de verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’.


  • 22 Augustus 2017

"Je moet bezig blijven"

Aldus Jacco de Lange van De Groentemannen uit Zwartsluis. Samen met zijn zwager Wout Timmerman leidt hij het bedrijf en werd in 2016 bekroond met drie sterren.


  • 31 Juli 2017

Jurylid winkelbeoordeling: Marian Bekkers

Versterking in het juryteam van de verkiezing Groenteman met Ster! Deze ronde neemt Marian Bekkers - eigenaresse van retailadviesbureau Kooplust - samen met ons reeds bekende jurylid Noor Wijn de meetronde 'Voorkant' op zich. En zoals dat bij een nieuw gezicht hoort, stellen we Marian graag aan jullie voor.


  • 16 Juni 2017

Sterwinkel Jan Dros straalt kwaliteit uit

Lokale publiciteit over deelname aan Groenteman met Ster levert mooie samenwerking op met maaltijdservice Tafeltje Dekje.

Jan Dros lekker eten! is een begrip in Schoonhoven. Vanuit de winkel aan de Lopikerstraat verkopen zij zes dagen per week verse groenten en fruit. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment salades, fruitsappen, kant-en-klaarmaaltijden en desserts. Dit jaar bestaat de winkel 35 jaar, een mooi kroonjaar dat ondernemersechtpaar Jan en Else Dros niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan. Na het behalen van een felbegeerde ster in de verkiezing Groenteman met Ster vorig jaar, hebben zij de smaak te pakken en willen zij samen met hun enthousiaste team ervoor gaan om dit jaar meer sterren te bemachtigen.


  • 11 Mei 2017

Op bezoek bij ... De Gruntehoof in Panningen

Op twee uur rijden van het mooie Den Haag, ligt het knusse dorp, Panningen. We zijn een weekendje weg in Noord Limburg en rijden voor de broodnodige AGF vitamientjes langs de groentespecialist in de buurt: De Gruntehoof aan de Raadhuisstraat in Panningen. We worden hartelijk ontvangen door Ank Vermeulen en al snel verschijnt ook haar echtgenoot, Jack. Een vriendelijk en open echtpaar dat vol onvervalst enthousiasme en oprechte AGF passie reeds 24 jaar hun winkel runt. Hun winkel is gelegen op een gunstige locatie: met een parkeerplaats voor de deur, een aantal leuke kledingzaakjes, eettentjes en maar liefst vier supermarkten vlakbij.


  • 25 April 2017

Groenteman met Ster, de tweede editie!

De tweede editie van Groenteman met Ster is weer gestart en de eerste winkels zijn reeds bezocht voor de meting van de achterkant. Elkedagversss.nl Marco’s Groenten & Fruit uit Julianadorp doet dit jaar voor de tweede keer mee. Vrijdag 18 maart jongstleden kregen Marco en zijn vrouw Maureen bezoek van Dries van ’t Veen voor de meting van de achterkant. ADN sprak met Marco over hun ervaringen.


Twitter

Foto's

Sponsoren